Ben jij op zoek naar een leerzame stage?

Stagiair (september 2024)

Kom kennismaken met de grootste inkooporganisatie van Nederland! Wil jij werken voor onder andere Bolletje, Napoleon en Go-tan? Zie je het als een uitdaging om je te ontwikkelen in een commerciële wereld en daar je eerste stappen in het werkzame leven te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Indusource BV is een inkooporganisatie en beheert de inkoopportefeuille van meer dan 70 fabrikanten van levensmiddelen zoals snoep, zuivel, koekjes, brood, vis, vlees, vruchtensap, rijstwafels, etc., etc. Waar we onder andere chocolade, kruiden, rozijn, karton, folie, energie, kleding en lease-auto’s voor inkopen. De industrie waarin we ons bewegen is uitdagend en geen dag is hetzelfde.  

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met de inkoop- en administratieve processen van ons bedrijf. Dit geeft je de unieke kans om ons bedrijf en de werkzaamheden goed te begrijpen. Je ontwikkelt kennis van de klanten, markten en producten in de diverse inkoop categorieën.   

Je ondersteunt de inkopers bij alle voorkomende werkzaamheden, waaronder het uitzetten van offerte-aanvragen en het maken van analyses. Je signaleert op tijd dat contracten van leveranciers en klanten binnenkort aflopen, zet een tender uit of onderhandelt over de nieuwe voorwaarden en maakt vervolgens nieuwe overeenkomsten. Een heel gevarieerd takenpakket dus! 

Als onderdeel van een gezellig team van ongeveer 25 personen dat bestaat uit (senior) inkopers, junior inkopers en een assistent zijn jullie samen verantwoordelijk voor een uitstekende dienstverlening en tevreden klanten. 

Wat je van ons kunt verwachten 

Een super leuke en leerzame stage waar jij een volledige werkplek krijgt en waarin jij alle facetten van het inkoop vakgebied zal leren. Je draait volledig en zelfstandig mee op de afdeling onder goede begeleiding. Als stagiair krijg je de ondersteuning en de uitleg om je te helpen om je ambities waar te maken. Je collega inkopers beschikken over grote vakinhoudelijke kennis van zeer uiteenlopende pakketten waar jíj je voordeel mee kunt doen. En als je het leuk vindt is het goed om te weten dat verschillende vorige studenten hier uiteindelijk hun carrière begonnen zijn. 

Ons gezamenlijke doel zal zijn om je klaar te stomen om zelfstandig inkooppakketten te beheren en aanspreekpunt te zijn voor onze klanten en hun inkoopwensen. Na je studie kun je gelijk als junior inkoper aan de slag! 

Wat wij bieden: 

 • Een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week; 
 • Standplaats Sneek (max 1 uur rij-afstand); 
 • Een uitdagende meewerkstage met veel eigen verantwoordelijkheid; 
 • Mooie ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden; 
 • Informele werksfeer met een flinke dosis energie en enthousiasme; 
 • Onze groei betekent ook groei voor jouw skills en carrière; 
 • Een goed verzorgde lunch: ’s ochtends brood smeren is verleden tijd;  
 • We doen graag dingen samen, zoals sporten voor het goede doel, pub-quizzen of een vrijmibo! 

Wie ben jij?

Je bent een 3e of 4e jaars student van een relevante HBO opleiding zoals bijvoorbeeld Commerciële Economie, Small Business & Retail Management, Bedrijfskunde en Voedingsmiddelentechnologie.

Om succesvol te zijn in je stage bij Indusource, ben je nieuwsgierig, sta je stevig in je schoenen en ben je proactief. Je werkt zelfstandig en bent communicatief vaardig, maar durft te vragen als je het even niet weet. Je vindt het leuk om innovaties en ontwikkelingen op de markt te monitoren, te herkennen en ervan te leren. Prioriteiten stellen is voor jou geen probleem en je werkt resultaatgericht.

Ben je nieuwsgierig naar de functie en heb je vragen? Bel Anke Marije Pompstra (Manager Operations) via 06-14944419. Of solliciteer direct door een mail te sturen met je brief en CV naar  werkenbij@indusource.nl. Laat zien hoe enthousiast je bent over deze job en wij nemen contact met je op! 

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Laten we samen
   werken.

   Je toekomstige collega’s

   Wij bieden jou

   Lunch wordt 
   geregeld

   Kerstdiner met
   je collega’s

   Pensioen
   regeling

   Het jaarljkse
   volleybaltoernooi

   Reiskosten
   vergoeding

   Ruimte voor
   persoonlijke groei

   Vrijdagmiddag
   borrel

   Bovengemiddeld aantal
   vakantiedagen