Marieke Wolff

Assistent Inkoper

Na jaren als secretaresse aan het werk te zijn geweest heb ik een aantal jaren als zelfstandig ondernemer bedrijven ondersteund bij het opzetten en reorganiseren van hun administraties en afdelingen. Na een verhuizing vanuit de randstad naar Friesland ben ik als projectmanager en officemanager werkzaam geweest en vervolgens als assistent inkoper bij Indusource.
Als geboren ondersteuner ben ik sinds 2018 bij Indusource volledig op mijn plek. Binnen een vast team met leuke gemotiveerde medewerkers heb ik een zeer afwisselende en veelzijdige functie met veel contacten met onze klanten en leveranciers. Het werken als spin in het web geeft me energie en mijn brede ervaring en service gerichtheid komen hier goed van pas.
Mijn focus ligt voor een groot deel bij onze dienstverlening gericht op Uitzendkrachten; een dynamische en interessante inkoopgroep. Daarnaast begeleid ik de groepen bloem/ meel en suiker en ben ik actief met de ondersteuning van onze accountmanagers die veelvuldig het contact onderhouden met onze klanten.