Source-to-Contract succes voor je hele inkoopproces

Het strategische inkoopproces is complex en vraagt veel tijd en expertise. Indusource kan het hele S2C proces tot in detail verzorgen, zodat je rustig kunt focussen op je kerntaken. Op basis van de gewenste specificaties, eisen en wensen gaan we je afspraken met leveranciers toetsen, tenders uitzetten en alternatieve leveranciers zoeken. Onze inkoopprofessionals vergelijken, onderhandelen en voeren de keuzes na overleg met u in op ons digitale platform IDIL. Vervolgens verzorgen en beheren we de beste contracten. 

Digitaal optimaal inkopen

Op ons IDIL software platform -natuurlijk in de cloudvind je alle relevante inkoopgegevens op één centrale plek terug. Denk bijvoorbeeld aan Supplier Information Management (SIM), Product Information Management (PIM) en contractmanagement. Zo hebben we nog veel meer slimme oplossingen om inkoopinformatie soepel te managen en efficiënt digitaal samen te werken met leveranciers. Komt een leverancier het contract niet na? Leg het bij ons neer. We lossen het voor u op, met een inzet alsof we je eigen inkoper zijn. 

Value Added Sourcing

Een inkoopcontract is dé communicatiebron voor alle afdelingen in de organisatie. Daarom stopt de rol van inkoop en procurement niet als het contract er ligt. Wat zijn de voorwaarden om te kunnen bestellen, hoe zit het met de specificaties en logistieke parameters? Voldoet de leverancier wel aan de kwaliteitseisen? Wat is de actuele prijs en welke betalingscondities horen erbij? Voor al deze vragen bieden wij onderstaande Value Added Sourcing (VAS) modules aan.

Quality Management

De kwaliteit data moet continu optimaal zijn. De module Quality Management ondersteunt je inkoopafdeling met kwaliteitsbeheer voor elke informatievraag. Zo ben je als inkoper niet afgeleid door tijdrovende, repeterende processen en houd je veel gemakkelijker focus op de inhoud. Op ons IDIL platform vind je alle informatie over productspecificaties (PDF), een koppelbare database van specdata (API), leveranciersquestionnaires en certificaten. 

Supply Chain

De module Supply Chain biedt de inkopers van je bedrijf een nauwkeurig realtime inzicht in de beheerswinst mogelijkheden. Omdat we op de hoogte zijn van de contractlooptijden, kunnen we aangeven of de inkoopprijzen gaan stijgen of dalen. Een interactief overzicht toont exact of je de voorraad moet vergroten of verkleinen voor maximale beheerswinst. Een efficiënte tool om kansen op een beter inkooprendement te vergroten.  

Business Intelligence

Altijd toegang tot onmisbare informatie over onder meer commodities en de actuele markt. Binnen een zelf in te stellen bandbreedte is te zien of de prijzen stijgen of dalen. Zo mis je geen enkel inkoopmoment. Werkt u ook met ons samen op het gebied van energie? Dan zijn alle energiedata beschikbaar, van contract tot verbruiksdata. Via onze slimme API connector kun je altijd veilig bij uw data in ons datawarehouse. Klaar met kostbare en foutgevoelige handmatige invoer? Kies voor een seamless aansluiting met je ERP-systeem. 

Finance

Ontzorg je financiële afdeling en maak je managementinformatie compleet met de VAS module Finance. Van elke transactie wordt automatisch een digitale kopie gemaakt, zodat we de naleving van je afgesloten contracten constant kunnen monitoren. De VAS module Finance maakt het je gemakkelijk met digitale UBL facturen, een handig volgsysteem voor facturen en een e-matching tool. Zo bespaart u bergen repeterend en onnodig tijdrovend werk en heb je tijd vrij voor belangrijker taken. 

Uitnodiging
Ontbijtsessie.

CSRD & ESG Richtlijn

Lelystad
26 juni 2024
08:30 – 11:00 uur

Dit zal sluiten in 0 seconden