Indusource event.

De zomer staat voor de deur, maar voordat je op vakantie gaat, nodigen we je graag uit voor ons Indusource Inspiratie event dat na de vakantie plaatsvindt.

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de inkoopwereld? Mis dan niet ons Indusource Inspiratie event op 26 september 2024 in Hilversum. Ontdek de transformatie van onze wereld en de cruciale uitdagingen en kansen die voor ons liggen. Hoor inzichten van een ervaren retailer die jarenlang actief is geweest in de supermarkt sector. Dit is jouw kans om waardevolle kennis en inspiratie op te doen.

Hiernaast biedt het event een unieke gelegenheid om te netwerken en te sparren met andere genodigden over best practices en uitdagingen op het gebied van inkoop.

Wat kun je verwachten?
  • Inspirerende sprekers: Luister naar Ruud Veltenaar en Wouter Lefevere die hun inzichten delen over de huidige en toekomstige visie op inkoop.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet andere professionals uit de branche en bespreek samen de nieuwste ontwikkelingen.
  • Praktische inzichten: Leer van de ervaringen en successen van anderen in het veld.
Uitnodiging Indusource inspiratie event

Sprekers.

Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar zal een inspiriment verzorgen. Als vooraanstaand toekomstdenker, duurzaam ondernemer en impact investor, deelt Ruud zijn inzichten over de transformatie van onze wereld en de cruciale uitdagingen en kansen.

Ruud Veltenaar

Wouter Lefevere

Wouter Lefevere, met ervaring als managing director category buyer bij Aldi, head of international buying bij Spar en senior buyer bij Lidl, zal zijn kennis delen over het begrijpen van retailers, omgaan met hyperinflatie, de structuur van inkooporganisaties, het belang van transparantie in het productieproces en nog veel meer.

Wouter Lefevere

Henny Blokhuis

Onze dagvoorzitter voor deze ochtend is Henny Blokhuis. Met meer dan 100 zakelijke events op haar naam, zal Henny tijdens het Indusource Inspiratie Event haar enthousiasme en ervaring met ons delen.

Programma.

08:30 – 09:00
Inloop & Registratie
09:00 – 09:30
Welkom & Indusource
09:30 – 10:15
Wouter Lefevere
10:15 – 10:45
Pauze
10:45 – 11:45
Ruud Veltenaar
11:45 – 12:00
Afsluiting
12:00 – 13:00
Lunch
13:00 – 14:00
Exclusieve rondleiding achter de schermen van Beeld & Geluid (optioneel)

Aanmelden.

Schrijf je snel in, want er is slechts plaats voor 80 deelnemers. Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en je netwerk uit te breiden bij het Indusource Inspiratie event. Volg ons ook op LinkedIn voor updates en aankondigingen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 26 september in Hilversum! Bij vragen kan je contact opnemen met marie@indusource.nl.

Namens het team van Indusource,
Tot snel!

Samen kennis van
alles.

 

Banner Indusource Inspiratie Event

Dit zal sluiten in 0 seconden