Word jij bij ons de nieuwe

Junior inkoper

32-40 uur

Wil jij werken voor onder andere Bolletje, Coolbest en Go-tan? Zie je het als een uitdaging om je te ontwikkelen in een ultra commerciële wereld en daar je eerste stappen in het werkzame leven te zetten? Lijkt een portefeuille in de food en/of maakindustrie je wat en werk je graag samen met ambitieuze collega’s? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als junior inkoper beweeg je je tussen de inkoop- en administratieve processen van ons bedrijf.  Dit geeft je de unieke kans om ons bedrijf en de werkzaamheden goed te begrijpen. Je ontwikkelt kennis van de klanten, markten en producten in de diverse inkoop categorieën.

Je ondersteunt de inkopers bij alle voorkomende werkzaamheden, waaronder het uitzetten van offerte-aanvragen en het maken van analyses. Je signaleert op tijd dat contracten van leveranciers en klanten binnenkort aflopen, zet een tender uit of onderhandelt over de nieuwe voorwaarden en maakt vervolgens nieuwe overeenkomsten. Je bewaakt de leveranciersprestaties en informeert leveranciers t.a.v. producttechnische en logistieke eisen. Ook ga je samen met de inkoper op bezoek bij klanten en leveranciers, verwerk je nieuwe klantgegevens en controleer je volumecontracten. Een heel gevarieerd takenpakket dus!

Als onderdeel van een gezellig team, dat bestaat uit (senior) inkopers, junior inkopers en een assistent zijn jullie samen verantwoordelijk voor een uitstekende dienstverlening en tevreden klanten.

Wat je van ons kunt verwachten

Als junior inkoper krijg je de ondersteuning en de uitleg om je te helpen om je ambities waar te maken. Hoe dat pad eruitziet bepaal je zelf. Inzet, groei en inzichten worden beloond en gewaardeerd. Je collega inkopers beschikken over grote vakinhoudelijke kennis van zeer uiteenlopende pakketten waar jíj je voordeel mee kunt doen.

Ons gezamenlijke doel zal zijn om je klaar te stomen om zelfstandig inkooppakketten te beheren en aanspreekpunt te zijn voor onze klanten en hun inkoopwensen. In twee jaar kun je als volwaardig inkoper met een leaseauto klanten en leveranciers bezoeken in heel Nederland!

Heb je NEVI I reeds op je cv staan dan gaan we ervan uit dat die kennis bij ons in praktijk gebracht kan worden, zo niet dan zorgen we dat je eerst goed van start komt bij ons in de organisatie waarna we je deze opleiding graag aanbieden.

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Wij bieden

   Een goed maandsalaris tussen de € 2.600,- en € 3.000,- bruto per maand
   Standplaats Sneek (max 1 uur rij-afstand)
   Meer vrije dagen dan je gewend bent
   Informele werksfeer met een flinke dosis energie en enthousiasme
   Onze groei betekent ook groei voor jouw skills en carrière
   Een goed verzorgde lunch: ’s ochtends brood smeren is verleden tijd
   We doen graag dingen samen, zoals sporten voor het goede doel, pub-quizzen of een vrijmibo!

   Wie ben jij?

   Je bent grenzeloos nieuwsgierig
   Je werkt nauwkeurig en bent stressbestendig
   Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig
   Je hebt kennis van CRM/ERP/Office systemen en kunt hiermee werken
   Nevi 1 is een pré of je bent bereid dit te halen

   Je toekomstige collega’s

   Wij bieden jou

   Lunch wordt 
   geregeld

   Kerstdiner met
   je collega’s

   Pensioen
   regeling

   Het jaarljkse
   volleybaltoernooi

   Reiskosten
   vergoeding

   Ruimte voor
   persoonlijke groei

   Vrijdagmiddag
   borrel

   Bovengemiddeld aantal
   vakantiedagen