Inkoopexpert

Medewerker aan het Woord

Elke maand zet Indusource een medewerker in de schijnwerpers. Deze maand is dit Joost Jansen, de salesmanager die sinds 2023 dagelijks het gezicht van Indusource is bij nieuwe klanten. Graag vertel ik meer over mijn rol en wat mijn werk zo boeiend maakt.

Kun je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Joost Jansen en ik ben sinds 2023 werkzaam bij Indusource als Salesmanager. Met ruim 15 jaar ervaring binnen de voedingsindustrie in diverse buitendienstrollen, vind ik het erg leuk om dagelijks nieuwe contacten op te doen en waarde toe te voegen. Door een persoonlijke en nieuwsgierige benadering, gecombineerd met de juiste kennis en expertise, kan ik samen met klanten een beter resultaat bereiken.

Wat vind je het leukste aan je baan?

Het leukste aan mijn baan is dat ik tijdens mijn gesprekken zie dat klanten anders naar inkoop gaan kijken. Het is mooi om te zien hoe hun perspectief verandert en hoe we samen stappen vooruit kunnen zetten.

Wat waardeer je het meest aan werken bij Indusource?

Een van de dingen die ik erg waardeer bij Indusource is het samen lunchen met collega’s op kantoor. Dit wordt dagelijks door Indusource gefaciliteerd en het draagt echt bij aan het teamgevoel en de samenwerking binnen het bedrijf.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag voor jou eruit?

Mijn werkdag bestaat uit het bezoeken van potentiële relaties, het opstellen van offertes, en het samen met onze inkoopspecialisten maken van scans en verbetervoorstellen. Daarnaast onderhoud ik relaties en neem ik deel aan netwerkevenementen en beurzen. Het is een veelzijdige baan waarin geen dag hetzelfde is.

Voor welke zaken kunnen klanten jou benaderen?

Klanten kunnen mij benaderen als ze benieuwd zijn hoe wij andere producenten in de maak- en foodindustrie dagelijks helpen met inkoop gerelateerde uitdagingen en welke resultaten dit oplevert.

 

Meer artikelen.

 

Banner Indusource Inspiratie Event

Dit zal sluiten in 0 seconden